Putanja

Почетна / Новости
Cлика
И ове школске године поводом одласка у пензију, директорица школе Зорица Васиљевић је у сарадњи са Синдикатом организовала свечани испраћај пензионера и прославу краја школске године. Ове године три запослена радника одлазе у пензију: Љуба Михољчић, Саво Стјепић и Радмила Брадашевић. Директприца је искористила прилику да се захвали нашим пензионерима за ангажман и допринос који су дали у ЈУ ОШ “Сутјеска” те им је у име колектова уручила пригодне поклоне.
Cлика
У сусрет Видовдану, Дану општине, одржана је традиционална манифестација за најмлађе суграђане “Растимо уз плес” на којој су учествовали и ученици наше школе.
Cлика
У уторак 11. јуна 2024. године одржан је квиз за ученике петих разреда. Учествовала су три тима- црвени тим, плави тим и зелени тим. Ученици су имали могућност да своје знање покажу кроз квиз знања, да покажу своје умијеће пјевања кроз караоке, те своје физичке способности кроз скакање у врећи и трчање са кашиком. Прво мјесто освојио је зелени тим, односно, ученици петог разреда из Мјесне заједнице Модрича 5, са учитељицом Слађаном Кузмановић. Подршку ученицима петих разреда пружили су ученици четвртог разреда, заједно са својим учитељима. ...
Cлика
Поводом 70 година постојања и успјешног пословања Рафинерија уља Модрича расписала је литерарно и ликовни конкурс на којем су ученици наше школе Слађана Вујичић, Уна Грашаревић, Катарина Максимовић и Андреј Дугић освојили новчане награде. Честитамо нашим талентованим ђацима.
Cлика
Матуранти Основне школе “Сутјеска” из три одјељења централне школе и два подручних школа у Скугрићу и Милошевцу, у суботу, 1.јуна прославили су матурско вече и дефиловали градом. Младост, љепота и доза зрелости осликала се на модричком тргу, а овај догађај употпуниле су породице, пријатељи и остали многобројни грађани који су дошли да поздраве дефиле младости и љепоте. Завршетак најбезбрижнијег и уједно најљепшег дијела школског живота прославили су у холу школе. Вече је обогатио свечани тренутак додјеле поклона и диплома, које је уручила директор школе Зорица Васиљевић. Добитници дипломе “Вук Караџић” за изузетан успјех и примјерно владање током основног образовања су Младена Ђуреиновић, Сара Ристић, Јована Боројевић, Ана Лукић, Тамара Илић, Тијана Илић, Алекса Лазић и Ружица Ђурић, која је проглашена учеником генерације. Нашим матурантима честитамо на успјешно завршеном основном образовањ...

Новости

0 0