Putanja

Почетна / Новости

Новости

Cлика
Према Правилнику о избору и проглашењу уленика генерације у ОШ "Сутјеска" за ученика генерације школске 2020/2021.године  изабрана је Тијана Новаковић, ученица IX2 разреда са освојених 241,4 бодова.Нашој Тијани честитамо и желимо много успјеха у даљем школовању.
Cлика
Дана 27. фебруара почела су општинска такмичења у основним школама на подручју општине Модрича.Прво одржано такмичење било је из православне вјеронауке, а најбоља е била ученица Ана Лукић заузевши прво мјесто, док је друго мјесто освојила Јована Боројевић.Такмичење из физике одршано је 6. марта. Ученица седмог разреда Миљана Новаковић освојила је друго мјесто, док је трећепласирани био Ђорђе Кузмановић.Ученица осмог разреда Стана Никић на овом такмичењу освојила је треће мјесто. Знање из физике показала је ученица деветог разреда Тијана Новаковић,која је освојила прво мјесто.Дана 13. марта ђаци су се такмичили рјешавајући задатке из математике. На овом такмичењу знање су показали ученици седмог, осмог и деветог разреда. Ученица седмог разреда Ивона Лукић освојила је друго мјесто, а треће мјесто је заузела Миљана Новаковић. Ученик осмог разреда Милош Стјепић био је најбољи и освојио је прво мјесто. Та...
Cлика
У суботу, 27. фебруара одржано је Општинско такмичење из Православне вјеронауке, а наши ученици су остварили запажене резултате:1. мјесто - Ана Лукић2. мјесто - Јована БоројевићНаграђеним ученицима и њиховом вјероучитељу Ненаду Јеремићу честитамо и желимо много успјеха у даљем раду.
Cлика
Обавјештавамо родитеље ученика који су пријављени за предшколски програм у овој школској  години да Министарство просвјете и културе Републике Српске неће учествовати у организацији Програма за дјецу пред полазак у школу због  лоше епидемиолошке ситуације, те да је начин организације васпитно - образовног рада у свим школама отежан. Из наведених разлога и недостатка простора за одржавање Програма донешена је одлука да ове године неће бити реализације предшколског програма.
0 0