Putanja

Почетна / Новости
Cлика
Данас је реализован први час Домаћинства 1 у оквиру факултативне наставе коју реализује наставница Јагода Стевановић заједно са ученицима 6.разреда, који су спремни да усвоје нова практична знања, а наставница Јагода се труди да им то пренесе на најбољи начин.
Cлика
Датум, 15. септембар, изабран је за обиљежавање Дана српског јединства, слободе и националне заставе, јер је тог дана 1918. године пробијен Солунски фронт, а на основу одлуке влада Србије и Републике Српске о заједничком обиљежавању овог датума. Тим поводом наставници Дијана Магазин и Димитрије Живановић одржали историјски час у холу школе којем су присуствовали сви ученици и наставници наше школе.
Cлика
Институт за јавно здравство РС у сарадњи са Домом здравља Модрича врши бесплатну вакцинацију против хуманог папилома вируса (ХПВ) намијењену за дјечаке и дјевојчице узраста од 11 до 15 година. Одговоре на питања шта је ХПВ вирус и која су најчешћа питања везана за њега, можете добити позивом на број Хигијенско-епидемиолошке служе 053/811-801 или послати вибер поруку на број 066/176-693.
Cлика
Почетак сваког септембра у нашој школи означава радост учења и нових пријатељстава што је посебно важно првацима. Овај заиста посебан дан обиљежили су ученици другог разреда припремивши свечану приредбу поводом пријема у први разред нове генерације ученика, а све под “диригентском палицом” учитељица Драгане Стојановић, Ружице Пндуревић и Љиљане Малиновић. Током приредбе све присутне је поздравила директорица школе Зорица Васиљевић и начелни општине Јовица Радуловић, који је овом приликом нашим првацима уручио пригодне поклон пакетиће. Својим обраћањем директорица и начелник су свима пожељели срећну и успјешну нову школску годину....
Cлика
У суботу, 10.јуна испратили смо још једну генерацију ученика наше школе. На свечаном дефилеу матураната учествовали су сви ученици деветог разреда, њихови наставници и управа школе. Ученици су се окупили у школском дворишту одакле су кренули у свечани дефиле модричким улицима. Матурско вече су прославили у холу школе, а том приликом уручени су поклони и дипломе ученицима који су добили диплому “Вук Караџић” за изузетан успјех током основног образовања: Ивони Лукић, Софији Лукић, Марији Петровић, Ђорђу Кузмановићу и Миљани Новаковић, која је проглашен и учеником генерације. Нашим матурантима честитамо на успјешно завреном основном образовању и желимо им успјех и срећу на сваком путу који изаберу...

Новости

0 0