Putanja

Почетна / Новости
Cлика
Ученици првог разреда су са својим учитељима обиљежили Свјетке дане шума и вода са циљем  развијања свијести чисте и здраве околине и значаја шуме и воде за нашу животну средину.
Cлика
Данас је екипа наше школе освојила треће мјесто на Регионалном такмичењу у рукомету.Рукометашицама и њиховим наставнику Владимиру Спасојевићу честитамо на постигнутом резултату и желимо много среће у даљем раду и такмичењу.
Cлика
У суботу, 18.марта у ОШ “Свети Сава” у Добоју одржано је Регионално такмичење из Математике на којем је наша ученица Миљана Новаковић освојила прво мјесто. Миљани и њеном наставнику Драги Мршићу честитамо и желимо много среће у даљем раду и такмичењу.
Cлика
У петак, 17. марта у ОШ “Десанка Малсимовић” у Станарима одржано је Регионално такмичење у спортској гимнастици у оквиру Малих олимпијских игара. На овом такмичењу наш ученик Никола Петар Ђурић освојио је друго мјесто. Николи и наставнику Небојши Дринићу честитамо на постигнутом резултату.
Cлика
У ПШ МЗ Модрича 5 јуче је одржана приредба поводом 8.марта која је била одгођена из техничких разлога. Још једном смо се присјетили улоге жене у друшту, а у представи су посебно уживале мајке.

Новости

0 0