Putanja

Новости

ДАН ШКОЛЕ И ДАН УЧЕНИЧКИХ ПОСТИГНУЋА

 

20.05.2019 07:27
Cлика
 
Дана 17.5.2019. године у препуној плавој сали СКЦ ОШ "Сутјеска" обиљежила је Дан школе и Дан ученичких постигнућа. Тим поводом ученици су припремили пригодан културно-умјетнички програм  враћајући нас у дјетињство одломцима из дјела нашег најранијег школовања "Орлови рано лете" Бранка Ћопића, "Аутобиографија" Бранислава Нушића и "Покондирена тиква" Јована Стерије Поповића. Програм су припремале наставнице српског језика Мирјана Тешановић и Лидија Косић које воде драмско-рецитаторску секцију, наставница Маргарита Никић која води хор, учитељица Рада Дробњак која води ритмичку секцију уз несебичну помоћ и подршку других наставника.

Богат културно –умјетнички програм одушевио је присутне госте, представнике општине, јавних установа и приватних предузећа, наставнике, многобројне родитеље и ученике.

Манифестацију је отворила директорица школе Зорица Васиљевић и нагласила да је задовољна успјесима и резултатима наших ученика и пожељела им много среће и успјеха у даљем раду истичићи да су побједе ученика уједно и побједе просветних радника.

Овај дан је значајан за ОШ „Сутјеска“ јер тада уручујемо признања ученицима и наставницима за постигнућа и успјехе у наставним и ваннаставним активностима и сигурни смо да ћемо наставити да нижемо успјехе и да се поносимо њима а сваке године да то представимо нашим грађанима.
0 0