Putanja

Почетна / Новости

Новости

Cлика
Дана 18.5.2019. године одржано је Републичко такмичење у спортској гимнастици у Бањој Луци. На ово такмичење су се пласирали и наши ученици те остварили сљедеће резултате. Урош Јовић је освојио злато у дисциплини партер, Андреа Јеремић је освојила бронзу у дисциплини прескок, Никола Петар Ђурић је освојио бронзу у дисциплини прескок. Награђеним ученицима и њиховом наставнику Небојши Дринићу честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
Cлика
Дана 17.5.2019. године у препуној плавој сали СКЦ ОШ "Сутјеска" обиљежила је Дан школе и Дан ученичких постигнућа. Тим поводом ученици су припремили пригодан културно-умјетнички програм  враћајући нас у дјетињство одломцима из дјела нашег најранијег школовања "Орлови рано лете" Бранка Ћопића, "Аутобиографија" Бранислава Нушића и "Покондирена тиква" Јована Стерије Поповића. Програм су припремале наставнице српског језика Мирјана Тешановић и Лидија Косић које воде драмско-рецитаторску секцију, наставница Маргарита Никић која води хор, учитељица Рада Дробњак која води ритмичку секцију уз несебичну помоћ и подршку других наставника. Богат културно –умјетнички програм одушевио је присутне госте, представнике општине, јавних установа и приватних предузећа, наставнике, многобројне родитеље и ученике. Манифестацију је отворила директорица школе Зорица Васиљевић и нагласила да је задовољна успјесима и ре...
Cлика
Дана, 11.3.2019. године одржано је Републичко такмичење из Физике на које се пласирала наша ученица Ивана Стојановић и освојила 3. мјесто.Награђеној ученици и њеној наставници Елени Омеровић честитамо и желимо много успјеха и среће у даљем раду и такмичењу.
Cлика
Дана 13. априла 2019. године у ОШ "Ђура Јакшић" у Подновљу одржано је такмичење из Физике за ученике седмог и осмог разреда.На ово такмичење пласирали су се Ивана Стојановић, Милана Томушиловић и Мира Грабовичкић, ученици осмог разреда и Тијана Новаковић и Огњен Петровић, ученици седмог разреда. Остварени су сљедећи резултати. Ивана Стојановић је освојила прво мјесто са максималним бројем бодова, а Милана Томушиловић је освојила треће мјесто. Остали именовани ученици остварили су запажен резултат.Ученицима такмичарима и њиховој наставници Елени Омеровић честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу....
Cлика
Дана 13. априла у Добоју је одржано Регионално такмичење хорова на којем је наш хор освојио четврто мјесто. Ученицима и њиховој наставници Маргарити Никић честитамо и желимо много среће и успјеха у даљем раду и такмичењу.
0 0